Visió Artificial
Usos
Components
Com funciona

Aplicacions
Inversió
Aplicacions
Alimentació
Automoció
Electrònica
Farmacia
Packaging
Altres

 

 

 

 

 

 

 

 


Aplicacions de visió artificial

Alimentació

Control de qualitat del tancament de llaunes
Conservera de peix

Les tancadores de llaunes de sardines no estan exemptes d'errors en el tancament, especialment les llaunes d'alumini. Un defecte en el tancament d'una llauna de conserva que arriba al mercat, pot provocar efectes en la salut publica, per no citar la mala imatge de marca que això genera.

Un fabricant de conserves de peix, conscienciat amb aquest problema, ha instal.lat un sistema d'inspecció del tancament de la llauna per visió artificial que verifica tot el contorn del tancament de cada una de les llaunes que produeix. Aquesta instal lació ha permès reubicar als 24 operaris que realitzaven aquesta tasca, necessaris per cobrir el ritme de producció (200 llaunes/min) de les 4 linies instal.lades.

Versatilitat en la línia de producció
Fabricació de salsitxes

Per satisfer la demanda del mercat de productes variats, un fabricant de salsitxes ha instal.lat un sistema robotitzat controlat per visió artificial per adaptar la línia de producció a les diferents mides i varietats demandades pel consumidor ràpidament.

El sistema consisteix en dos subsistemes de visió industrial. Un s'encarrega de guiar un robot per a que escolli la salsitxa adequada per a procedir al seu envasat. Posteriorment, un altre subsistema de visió, verifica que el paquet estigui complet i permet el seu segellat.