Visió Artificial
Usos
Components
Com funciona

Aplicacions
Inversió
Aplicacions
Alimentació
Automoció
Electrònica
Farmacia
Packaging
Altres

 

 

 

 

 

 

 

 


Aplicacions de la visió artificial

Indústria farmacèutica

Dosificació de medicaments personalitzada
Guiat de robots i traçabilitat

La unitat de farmàcia d'un hospital té una gran responsabilitat en la correcta distribució de medicaments. Aquests es serveixen en monodosi sense desprecintar i es reenvasen per fer-los arribar al pacient destinatari sense possibilitat d'errors. Per dur a terme aquesta tasca, l'hospital instalà un sistema automatitzat que talla els blisters i codifica les monodosi amb un codi matricial per garantir la seva traçabilitat. Aquests medicaments en format monodosi són emmagatzemades per al seu posterior reenvasat i etiquetat perquè arribin al pacient al que li han estat prescrits.

El mecanisme de tall consisteix en un làser guiat per un sistema de visió artificial, atesa la variabilitat del formats de blisters existents. La dosificació posterior es realitza mitjançant un robot Scara i és comprovada per un sistema de visió.

Control d'envasat de blíster
Control de presència

En l'envasat de píndoles, pastilles o càpsules no hi cap l'error. Per això, durant aquest procés, un sistema de visió artificial equipat amb una il.luminació especial que evita els reflexos, comprova la correcta col locació dels medicaments i que el blíster aquesta complet.