Visió Artificial
Usos
Components
Com funciona

Aplicacions
Inversió
Aplicacions
Alimentació
Automoció
Electrònica
Farmacia
Packaging
Altres

 

 

 

 

 

 

 

 


Aplicacions de la visió artificial

Automoció

Control de qualitat de peces
Peça de plàstic de l'alçavidres

Com a proveïdor d'empreses d'automoció, la qualitat de producte passa a un primer pla. Així doncs, un fabricant de motllures de plàstic lliura al seu client peces sense defectes amb una confiança del 100%. El fabricant de motllures de plàstic instalà un sistema de visió artificial al final del seu procés productiu per a comprovar defectes geomètrics i la manca o excés de material plàstic en cada una de les peces lliurades.

Metrologia
Coixinets

Un fabricant de coixinets empra un sistema de visió artificial per a verificar les cotes de cadascun dels coixinets que es lliuren al seu client. El sistema de visió industrial comprova la mida dels coixinets i retira de la línia de producció aquells que no compleixen amb les especificacions. Aquest fabricant ha augmentat les seves vendes gràcies a la confiança que ofereix als seus clients.

Traçabilitat
Engranatges

Un fabricant d'engranatges realitza proves no destructives sobre les seves peces utilitzant tècniques de corrents de Foucault de multifreqüència. Aquestes proves garanteixen que els tractaments tèrmics soferts per les peces han estat els correctes i verifiquen la seva duresa, esquerdes i altres possibles defectes. Per mantenir la traçabilitat de les proves realitzades, cada peça és marcada amb un codi gravat amb làser. Aquest codi és llegit per un sistema de visió artificial i assigna els resultats dels assaigs unívocament a la peça en qüestió a la base de dades de la fàbrica.